stanley kubrick

    100 sakıncalı film arasına birçok filmini sokmayı başarmış çok sevdiğim yönetmen.
    bu filmlerden biri de otomatik portakaldır ki filmde kullanılan aksesuarları gördükten sonra nedenini anlıyorsunuz.
    (çıplak kadın şeklinde masalar ve sandalyeler, cinsel organ -pek de kibarım- şeklinde biblolar, aşağısına(!) basınca göğsünden süt fışkıran kadın heykelleri...)
    (23.07.2007 01:40)

ted bundy

spongebob squarepants

    şu sıralar gay olduğu ve teletubies'den (öyle mi yazılıyodu bu?) tinky binky'yle beraber olduğu söyleniyor.
    (23.07.2007 01:21)

vampirefreaks

    türlü türlü gothiclerin, emoların ve türevlerinin toplandığı, sonra da "don't label me as a goth or emo" şeklinde "ben farklıyım" imajı yaratmaya çalışan ama hepsinin aslında birbirinin aynı olduğu insanlardan oluşan site.
    İnsanlar birbirlerine dış görünüşlerine göre puan veriyorlar. aslında öyle bile değil. saçını siyaha boyat, yandan ayır, kaküllerin suratını sadece dudakların görünecek şekilde kapatsın, işte top rated guys/girls'desin.

    sana bir şey katar mı? hayır.
    ama üyeyim. (bu ne perhiz bu ne lahana turşusu)

    böyle amerikan özentisi bi sitenin parçası olduğum için vicdan azabı duyuyorum ama amatör grupları keşfetmeme yardımcı oluyor. bir nevi myspace.

    (23.07.2007 01:04)

apocalyptica

    3 yakışıklı çellistten oluşan finlandiyalı metal grubu.
    perttu ayrıca sevilesi öpülesi yenilesi insandır.
    son çıkan double albümleri amplified'in ilk cd'si enstrumantal, ikinci cd'si vokalli şarkılardan oluşmaktadır.
    grubu ilk dinlediğimde -4 sene önce- "anneeeeeaaaa ben çello çalcaaaaam" şeklinde annemi hayattan bezdirmeme neden olmuştur. nitekim şu an bi çellom var ama henüz çalamıyorum ^^
    (23.07.2007 00:54)

queer as folk

    bir orijinal uk versiyonu bir de yakışıklı başrol oyuncuları (gale harold gibi!!!!) sayesinde daha çok tutulan us versiyonu vardır. bu versiyonunda brian ve justin çifti en çok ilgi gören çifttir (: youtube'a girildiğinde ikisinin "samimi" sahnelerinden oluşan birçok klip bulunabilir. İşin ilginç tarafı bunların gay meraklısı genç kızlar tarafından yapılmış olmasıdır.
    'eşcinselleri dışlamayalım' mesajları verse de asıl izlenme amacı bellidir.
    (23.07.2007 00:48)

hayao miyazaki

    yaşlı bir amcanın deneyimine ve minik bir veletin yaratıcılığına sahip japon anime ustası. son günlerde türkiye'ye birçok dvd'si gelmiş ve kapış kapış satılmıştır. almadığım sadece bir dvd'si kalan ve onu da bir türlü bulamayan bana da bu diyaloğu yaşamak kalmıştır:

    -miyazaki'nin filmleri var mı?
    +türkçesi ne onun?
    -ehem öhöm şey o filmin ismi değil.. hayao miyazaki yönetmen ve anime çizer kendisi
    +anime mi filmin adı?
    - .... (tam cevap verecekken tezgahtarın yüzünde aydınlanma ifadesi görülür.)
    +ha sen müzik cd'si istiyosun!!!
    (23.07.2007 00:40)

requiem for a dream

    darren aranofsky'nin muhteşem yönetmenliği ve oyuncuların vurucu performanslarıyla insanı allak bullak eden, film bittikten sonra etkisinden kurtulamayıp 10 dk boyunca hiçbir şey algılamadan yazılar kayan ekrana bakmanıza neden olan sanat eseri.
    soundtrack'i bir harikadır ve yüzüklerin efendisi ya da atv ana haber bülteninde kullanıldığını duyduğunuzda "hayır o requiem for a dream'in soundtrack'i tamam mı?!!!" şeklinde ani sıçramalara sebebiyet verir (:
    jared leto'nun iltahaplı koluna iğne sokuşu da ayrı bir iğrençtir..
    (23.07.2007 00:33)

tim burton

    güzelim filmlerinden bir çoğu türkiye'ye gelmediği için ilk defa korsan almama neden olmuş tapılası yönetmen.
    favori oyuncusu johnny depp'tir. -ki iyi ki öyledir. edward scissorhands'teki muhteşem duygusal-makas elli yaratık performansından sonra "seni seviyorum johhny depp! seni seviyorum tim burton!" nidaları atmamak elde değil.
    (23.07.2007 00:25)

anne rice

    lestat gibi lezzetli bir karakteri yaratan, gothic edebiyatın kraliçesi, vampir günlükleri serisinin yazarıdır. kendisi geçirdiği ölüm tehlikesinden sonra, hayata dönüşünü bir mucize olarak görmüş ve "newborn" olarak kalemini bundan sonra sadece tanrı ve İsa için kullanacağını söylemiş, bizi güzelim vampirlerinden mahrum bırakmıştır.
    farklı isimlerle yazdığı erotik kitapları da mevcuttur.
    türkçeye en son pandora isimli kitabı çevrilmiş, martı yayınları tarafından basılmıştır. (Şiddetle tavsiye edilir!)
    (23.07.2007 00:17)

sayfa: 1...-6-7-8

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.